Blog posts fra februar 2024

  • Essentials til Indretning af Dit Første Kontor Essentials til Indretning af Dit Første Kontor 8. februar 2024 | Kontor

    Hvis du er ved at tage det spændende spring at etablere dit eget kontor, så ved du, at indretningen af dette rum er lige så vigtigt som de tjenester eller produkter, du tilbyder. Dette indlæg vil give dig en grundig forståelse af, hvad du har brug for, når det kommer til at indrette dit første kontor.

    Læs mere
  • Top 5 Must-Have Teknologiske Gadgets til Moderne Kontorer Top 5 Must-Have Teknologiske Gadgets til Moderne Kontorer 8. februar 2024 | Kontor

    I denne dynamiske æra af teknologisk innovation, er det vigtigt for moderne kontorer at holde trit med teknologiske tendenser for at øge produktiviteten og effektiviteten af deres arbejdsstyrke. Vi vil gennemgå de top 5 must-have teknologiske gadgets, der er væsentlige for ethvert moderne kontor.

    Læs mere
  • Få professionel yoga i din virksomhed 8. februar 2024 | Yoga på jobbet, Yoga på arbejdspladsen, Yoga til virksomheder

    Flere og flere virksomheder laver ordninger på arbejdspladsen hvor deres medarbejdere kan dyrke yoga. Yogatilvirksomheder.dk er en af de eneste danske virksomheder, der er specialiseret i at levere professionel yoga til virksomheder, organisationer og arbejdspladser.

    Læs mere
  • Guide: Find business rooms for rent in Europe 8. februar 2024

    Many people who are moving to another country also looking for premises for their company. In this guide, we will review some of the things you should be aware of when searching for commercial rentals in Europe. Follow the steps in the guide and you will be well on your way to finding the perfect commercial real estate for rent!

    Læs mere
  • Guide: Sådan finder du kontor til leje 8. februar 2024

    Søger du kontorlokaler til leje? Så er denne guide til dig.

    Læs mere
  • Guide: Udlejning af erhvervslejemål i Sverige 8. februar 2024

    Har du lokaler i Sverige, som du ønsker at udleje? Så er denne guide til dig.

    Læs mere
  • Salg af andelsbolig når virksomheden flytter 8. februar 2024

    Når en virksomhed flytter eller åbner nye afdelinger, ses det ofte at nogle af virksomhedens medarbejdere flytter tættere på det  nye sted og derfor har brug for at sælge deres eksisterende ejerbolig eller andelsbolig.

    Læs mere
  • Rekruttering af medarbejdere 8. februar 2024

    Når man snakker om rekruttering af nye medarbejdere, er det vigtigt at understrege at der er én ting der er mere vigtig end rekruttering, nemlig fastholdelse af de eksisterende dygtige medarbejdere. Det koster ekstremt mange penge at ansætte og oplære nye medarbejdere til relevant arbejde i de fleste brancher, så det bør altid være det primære mål at fastholde eksisterende medarbejdere.

    Læs mere
  • Guide til udlejning af erhvervslokaler 8. februar 2024

    Når du som ejendomsselskab, privat udlejer eller virksomhed skal udleje dine ledige erhvervslokaler eller ledige erhvervslejemål er det vigtigt, at du gør det struktureret og tager højde for en række forhold. På den måde undgår du at stå i en situation, hvor du ikke kan få udlejet dine lokaler til leje, eller hvor du ikke får den leje som du havde forventet.

    Læs mere
  • Andelsboliger til dine medarbejdere 8. februar 2024

    Søger dine medarbejdere andelsbolig? Få gode råd til start om søgning

    Læs mere
  • Find lokaler i Malmø 8. februar 2024

    Læs mere
  • 3 trin når du finder kontorer til leje 8. februar 2024 | Kontorer, Kontorer til leje, Kontorlokale

    At vælge det helt rigtige kontor til din virksomhed kan være altafgørende. Der er derfor også mange ting at huske på, når man skal finde de helt perfekte kontorer til leje. Du får derfor her tre hurtige tip der er væsentlige, inden du starter din søgning efter kontorer til leje, der kan matche din virksomheds behov.

    Læs mere
  • Hurtig og effektiv søgning af erhvervslejemål Hurtig og effektiv søgning af erhvervslejemål 8. februar 2024

    Læs hvordan du hurtigt og effektivt kan finde nye erhvervslejemål her!

    Læs mere
  • Påvirkningen af COVID-19 på Markedet for Erhvervsejendomme Påvirkningen af COVID-19 på Markedet for Erhvervsejendomme 8. februar 2024

    I løbet af de sidste par år har verden oplevet en hidtil uset begivenhed - COVID-19 pandemien. Denne har haft betydelige konsekvenser for mange aspekter af vores liv og økonomi, herunder markedet for erhvervsejendomme. Denne blog vil fokusere på, hvordan COVID-19 har påvirket dette marked, både i form af udfordringer og muligheder, og vil også se på, hvad fremtiden måske har i vente.

    Læs mere
  • Teknologiens Rolle i Fremtidens Erhvervsejendomme Teknologiens Rolle i Fremtidens Erhvervsejendomme 8. februar 2024

    Vi står over for en teknologisk revolution i erhvervsejendomssektoren, hvor digital innovation ændrer måden, vi bygger, administrerer og bruger erhvervsejendomme på. Disse ændringer har potentiale til at forvandle ejendomsbranchen, skabe øget effektivitet, og muliggøre bedre oplevelser for brugere af disse rum.

    Læs mere
  • Bæredygtighedstrends i Erhvervsejendomme Bæredygtighedstrends i Erhvervsejendomme 8. februar 2024

    Industrien for erhvervsejendomme står overfor nye udfordringer og muligheder i det grønne skifte. Med en stigende efterspørgsel på bæredygtighed fra både forbrugere, investorer og regeringer, er virksomhederne nødt til at tilpasse sig og integrere bæredygtighed i deres strategier. I denne blog post vil vi dykke ned i de nyeste bæredygtighedstrends inden for erhvervsejendomme.

    Læs mere
  • At Skabe et Produktivt Arbejdsmiljø i Erhvervsejendomme At Skabe et Produktivt Arbejdsmiljø i Erhvervsejendomme 8. februar 2024

    Hvordan skaber man et produktivt arbejdsmiljø? Dette er et centralt spørgsmål for mange virksomhedsledere og ejendomsadministratorer, særligt i erhvervsejendomme. At have et produktivt arbejdsmiljø kan ikke kun øge arbejdseffektiviteten, men det kan også forbedre medarbejdertilfredsheden og bidrage til virksomhedens generelle succes.

    Læs mere
  • Sådan Optimeres Rumudnyttelsen i dit Kontor i Erhvervsejendomme Sådan Optimeres Rumudnyttelsen i dit Kontor i Erhvervsejendomme 8. februar 2024

    Rum - det er skæbnen for enhver erhvervsejendom. Dens dyrebare kvalitet defineres ofte af hvordan det bruges, specielt i et kontorlokale. Velorganiseret og velprioriteret rum kan omdanne en virksomheds daglige liv, det kan være det solide fundament, hvor sund produktivitet gror.

    Læs mere
  • Indretning af Kontorlokaler i Erhvervsejendomme: Bedste Praksis Indretning af Kontorlokaler i Erhvervsejendomme: Bedste Praksis 8. februar 2024

    Effektiv og veltilrettelagt indretning af kontorlokaler spiller en altafgørende rolle for at skabe en produktiv arbejdsplads.

    Læs mere
  • Økonomiske cyklussers indflydelse på erhvervsejendomme Økonomiske cyklussers indflydelse på erhvervsejendomme 8. februar 2024

    Økonomiske cyklusser, disse konstant skiftende bølger som former industrier, har enorm indflydelse på erhvervsejendomme.

    Læs mere
1 2 3 4